Konica Minolta bizhub PRO C5501

Základní vlastnosti

Profesionální všestranost a skutečná produktivita

Díky unikátní kombinaci rychlého barevného a černobílého tisku, mimořádné variabilitě v potisknutelných médiích, vynikající kvalitě tisku a vysoké spolehlivosti nabízí bizhub PRO C5501 možnost odlehčit přetíženým tiskovým střediskům. Ohromující množství vlastností a funkcí zvyšuje uživatelské pohodlí a napomáhá rychlému zpracování zakázek. Díky stabilním a rozumným provozním nákladům zaručuje vysoce spolehlivý barevný produkční systém Konica Minolta konkurenceschopnost pro centrální reprografie i poskytovatele tisku, kteří usilují o vysoce kvalitní produkci a přitom potřebují ochránit své zisky.

Barevná technologie zítřka již dnes

  • Integrální částí bizhub PRO C5501 jsou pokročilé technologie Konica Minolta pro zpracování barvy. S.E.A.D. je označení pro „Screen-Enhancing Active Digital Process“ a zahrnuje řadu technických inovací zajišťujících mimořádnou reprodukci barev při vysoké rychlosti tisku.
  • Díky nově použité unikátní metodě rastrování bylo dosaženo zlepšení kvality obrazu s nepřehlédnutelně jemnějším vykreslením podkladových ploch.
  • Technologie ITbit (Image Tag bit) od Konica Minolty významně zdokonaluje tisk polotónů a dosahuje viditelné zlepšení především pro obrysové, inverzní a tenké texty.
  • Polymerovaný toner Konica Minolta Simitri HD® (High Definition) posouvá kvalitu tisku na novou úroveň: nepatrná ale homogenní velikost jeho částeček umožňuje přesnou reprodukci i těch nejjemnějších čar bez ztráty perfektní hustoty černé.

Více než jen flexibilní barevná produkce

  • bizhub PRO C5501 přináší stejnou rychlost 55 stran/ min. pro barevný i černobílý tisk. Obsahuje pokročilé technologie Konica Minolta pro zpracování barvy.
  • Zpracování papíru je v bizhub PRO C5501 rychlé a extra plynulé. Technologie "airassist" pro podávání papíru od Konica Minolta zvyšuje rozsah použitelných médií až na gramáž 300 g/m2, natírané papíry, kartony a ofsetové papíry.
  • Navíc, volitelný velkokapacitní vstupní zásobník může být vybaven vyhřívací jednotkou, která vysouší papír před jeho použitím a dále tak zvyšuje spolehlivost podávání papíru.
  • Robustní kovová konstrukce zajišťuje absolutní spolehlivost, zatímco kompaktní design usnadňuje začlenění do míst s omezeným prostorem.
  • bizhub PRO C5501 přináší velmi přesnou toleranci při soutisku přední a zadní strany při oboustranném tisku i při přesnosti tisku po sobě jdoucích stránek. Přesnost této registrace je velmi blízká ofsetovému tisku
  • Jedna z mnoha přitažlivých vlastností bizhub PRO C5501 je vysoký stupeň uživatelské přívětivosti. Rychlé a snadné ovládání s minimalizací zbytečných úkonů patřily při vývoji barevného produkčního systému Konica Minolta k nejvyšším prioritám.

Flexibilní dokončování *
Možnosti in-line dokončování - na výběr je celá řada vazeb, které vyhoví rozličným potřebám zákazníků:

    • Sešívání
    • Stranové třídění
    • Brožura
    • Děrování
    • Dopisní sklad
    • Šití ve hřbetě
    • Plynulé workflow pro vaše pohodlí: žádné čekání, žádné zpoždění
      *volitelně

 

Konfigurace :

Pro skutečně profesionální dojem z konečného výtisku je jistě nezbytná především perfektní kvalita obrazu, ale stejně tak je důležitá i vysoká kvalita použitého média a profesionální dokončení finálního produktu. A Konica Minolta zajistila, že bizhub PRO C5501 uspokojí vysoké nároky i v těchto oblastech. Nabízí sofistikované in-line dokončovací funkce a jiné doplňky, které dále rozšiřují schopnosti zařízení.

Tiskové řadiče

IC-408 - Interní tiskový řadič EFI
Interní tiskový řadič EFI (IC-408) poskytuje rychlým a efektivním způsobem profesionální tiskové výsledky. Spolu s vysoce efektivním systémem na správu barev nabízí EFI uživatelům standardně množství dalších užitečných nástrojů. Více informací najdete v brožuře IC-408 (anglicky, PDF, 0,5 MB)

IC-305 – Externí tiskový řadič EFI
[bizhub PRO C5501 může být vybaven vysoce výkonným externím tiskovým řadičem EFI (IC-305). Nejnovější technologie Fiery podporuje a dále vylepšuje mimořádnou funkcionalitu zařízení bizhub PRO C6501 a poskytuje intuitivní a uživatelsky přívětivé rozhraní mezi obsluhou a zařízením. Více informací najdete v brožuře IC-305 (anglicky, PDF, 0,5 MB).

IC-304 Plus – Externí tiskový řadič CREO
Volitelný tiskový řadič Creo Colour Server změní bizhub PRO C5501 v robustní tiskové workflow pro profesionální prostředí a graphic-art, vyžadující výjimečnou produktivitu a pokročilé řešení pro personalizovaný tisk. Více informací najdete v brožuře IC-304 Plus (anglicky, PDF, 1,4 MB).

Velikost papíru:   A3

Jsme autorizovaní
partneři značek
Konica Minolta Toshiba Epson Brother HP