Zebra ZT420 + RFID

Základní vlastnosti

Mimořádně výkonné tiskárny řady Zebra ZT400 byly navrženy pro roky spolehlivé služby a pro rozmanité využití.

Zabezpečte efektivní chod Vašich kritických procesů s mimořádně výkonnými tiskárnami z produktové řady Zebra ZT400, které byly navrženy pro roky spolehlivé služby a rozmanité využití. Produktová řada ZT400 staví na osvědčené spolehlivosti produktové řady Z Series™ s vylepšením rychlosti tisku, kvality tisku a možností konektivity. Tyto tiskárny jsou navrženy ke snadnému používání, přičemž jsou typické LCD grafickým uživatelským rozhraním s intuitivními ikonami a snadno doplnitelným spotřebním materiálem.

Standardně také nabízí USB, sériový port, Ethernet a Bluetooth®. Rozšířená funkčnost RFID podporuje transparentnost a funkce související se sledováním a přehledem o firemním majetku.

Produktová řada tiskáren ZT400 nabízí modely 104 mm a 168 mm. Standardně jsou k dispozici s širokou nabídkou pokročilých funkcí, které zajistí, že Vaše investice pomohou splnit Vaše současné i budoucí potřeby a požadavky. Tiskárnu tvoří celokovový rám a sklopná dvířka – díky svému kompaktnímu provedení je vhodná do prostředí s omezenými prostorovými možnostmi. Součástí je inovativní operační systém Zebra Link-OS® , kombinující softwarové aplikace se sadou Multiplatform Software Development Kit (SDK) – tiskárny řady ZT400 se snadno integrují, spravují a udržují na jakémkoliv místě na světě.

Produktová řada ZT400 nabízí volitelné kódování UHF RFID etiket.

Technické parametry

Ke stažení

K danému výrobku žádné soubory ke stažení nejsou.
Jsme autorizovaní
partneři značek
Konica Minolta Toshiba Epson Brother HP