Zebra ZT421

Základní vlastnosti

Mimořádně výkonné tiskárny pro široký tisk etiket Zebra ZT421 jsou nyní s barevným dotykovým displejem.

Produktová řada ZT400 staví na osvědčené spolehlivosti série Z Series™ s vylepšením rychlosti tisku, kvality tisku a možností konektivity. Model ZT421 je navržen tak, aby byla jeho obsluha jednoduchá a intuitivní, k čemuž slouží 4,3" barevný dotykový displej s graficky přívětivým uživatelským rozhraním a intuitivními ikonami a díky kterému máte okamžitý přehled o stavu tiskárny. Šířku tisku je až 168 mm a rychlost až 305 mm za sekundu a rozlišení 203 nebo 300 dpi.

Standardně také nabízí USB, sériový port, Ethernet a Bluetooth®. Standardně je k dispozici široká nabídka pokročilých funkcí které zajistí, že Vaše investice pomohou splnit Vaše současné i budoucí potřeby a požadavky.

Tiskárnu tvoří celokovový rám a sklopná dvířka – díky svému kompaktnímu provedení je vhodná do prostředí s omezenými prostorovými možnostmi. Součástí je inovativní operační systém Zebra Link-OS® , kombinující softwarové aplikace se sadou Multiplatform Software Development Kit (SDK) – tiskárny řady ZT400 se snadno integrují, spravují a udržují na jakémkoliv místě na světě.

Technické parametry

Ke stažení

K danému výrobku žádné soubory ke stažení nejsou.
Jsme autorizovaní
partneři značek
Konica Minolta Toshiba Epson Brother HP