MakerBot Replicator+

Základní vlastnosti

Replicator+ tiskne kvalitní koncepční modely rychleji a snadněji a oproti svému předchůdci navíc poskytuje o 25 % větší stavební prostor. Tiskárny MakerBot Replicator+ jsou v kombinaci s výkonnými pracovními nástroji společnosti MakerBot určeny jak pro profesionální použití, tak pro použití v oblasti vzdělávání. Nový software MakerBot Print zefektivňuje a optimalizuje tisk a umožní vkládat soubory CAD do tisku, vzdáleně spravovat všechny připojené tiskárny prostřednictvím cloudu a optimalizovat rychlost i kvalitu tisku.

Lepší přilnavost tisku a snadnější odstraňování díky stavební ploše Flex s přilnavým povrchem. Stavební deska je vyrovnána již z výroby, takže před prvním použitím není třeba ji vyvažovat.

Optimalizováno pro tisk odolných prototypů a přípravků s dlouhou životností – ocení nejen technici a návrháři. Jednoduše odnímatelný MakerBot Smart Extruder+ je navržen a testován tak, aby nabízel vyšší výkon po delší dobu. Součástí je integrovaná kamera s rozlišením 640×480 pixelů pro vzdálenou správu, barevný LCD displej pro snadnou interakci a konfiguraci tiskárny.

Připojení k tiskárně MakerBot Replicator+ je možné prostřednictvím sítě Wi-Fi, USB flash disku, USB kabelu nebo Ethernetu. MakerBot MakerCare Preferred poskytuje ještě vyšší úroveň servisu a podpory od osob, které váš produkt znají nejlépe.

Technické parametry

  • Technologie 3D tisku vrstvení taveného plastu (FDM)
  • výška vrstvy od 0,1 mm
  • Max. velikost výtisku 295 × 195 × 165 mm (Š/H/V)

Ke stažení

K danému výrobku žádné soubory ke stažení nejsou.
Jsme autorizovaní
partneři značek
Konica Minolta Toshiba Epson Brother HP